25 Eylül 2010 Cumartesi

Mardan Palace Antalya - Lara Otelleri




Mardan Palace - Hotel Mardan Palace - Palace Mardan - Beş yıldız oteller
Türk misafirperverliğini tutku ve bağlılıkla sunan, Akdeniz'in en lüks otel işletmesine Hoşgeldiniz.
Mardan Palace Antalya, geçmişin büyüleyici zarifliği eşliğinde yaşanan en lüks tecrübenin markasıdır. Geçmişin onurlu ve görkemli imparatorluklarına ait asaletinin ve günümüzün çağdaş lüks yaşamının birleştiği eşsiz bir harmonidir.
Doğu'nun masallarına konu olacak etkileyici zenginliği ile Antik Osmanlı Saray mimarisi, tutkulu ve kaliteli hizmetle bütünleşerek Mardan Palace, Antalya'da yeniden canlanıyor.
Akdeniz'in ünlü sahillerinden biri olan Antalya Lara sahilinde 180.000 m² alan üzerine inşaa edilmiştir. Otelimiz, herbiri birbirinden farklı özelliklere sahip toplam 546 odadan ve suitlerden oluşmaktadır.
KONAKLAMA
276 Superior Oda
57 Premium Oda
16 Dolmabahce Deluxe Suite (2 Engelli odası dahil)
38 Grand Hammam Suite (Herbiri özel Türk Hamamıyla)
41 Grand DeluxeDubleks
41 Junior Suit
38 Executive Suit
3 Grand Junior Suit
4 Presidential Suit (Büyüleyici manzarayla)
2 Royal Suit (Herbiri özel havuzlu)
30 Garden Suit
Bütün odalar; gelişmiş interaktif multi media sistem, flat-screen (LCD ekran) TV'ler ve wireless internet erişimi (bütün genel alanlar ile birlikte) gibi son teknoloji ürünleri ile donatılmıştır.
Royal, Presidential ve Garden Suit odalar için 24 saat Butler, Kişiye Özel Hizmet servisi sunulmakla birlikte; tüm odalarda misafirlerimizin kişisel ihtiyaçlarını karşılamak için ünlü 'Hermes' özel ürünleri kullanılmaktadır.
MİMARİ YAPI
Mardan Palace, dünya genelinde tanınan İstanbul şehrini dört farklı mimari tasarımıyla kucaklamaktadır;
Dolmabahçe Sarayı
Avrupa mimarisinin zengin ve değişik sanatsal özellikleriyle harmanlanarak, saray mimarı Sultan Abdulmecid tarafından Karabet Balyan'a 1843-1856 yılları arasında inşaa ettirilmiştir. Osmanlı sultanları yüzyıllar boyunca birçok saraya sahip oldular. Ancak, Dolmabahçe Sarayı tamamlanana kadar resmi konut olarak Topkapı Sarayı kullanılmıştır.
Osmanlı Hanedanlığının, saray el sanatlarından seçilmiş şaşırtıcı ve geleneksel özel motifleriyle süslenmiş ve gökyüzü silüeti ile renklendirilmiş 21 m yükseklikteki cam tavan eşliğinde, inanılmaz manzarasıyla terası da içine alan 2800m² geniş alana sahip muhteşem Mardan Palace Dolmabahçe Lobby, tam anlamıyla saray havası yaratmaktadır.
Galata Köprüsü
Galata Köprüsü, İstanbul Haliç üzerinde inşaa edilmiş bilinen ve kayıtlarda ilk olarak yer alan en eski köprüdür. 6.yy'da Büyük Jüstinyen Hükümdarlığı döneminde inşaa edilmiştir. Sultan II. Beyazıt Leonardo Da Vinci'den Haliç üzerinde yeryüzünde eşi benzeri olmayan, 240 m uzunlukta ve 24 m yükseklikte bir köprü tasarlamasını ve projelendirmesini rica etmiştir. Kurulmuş olsa dünyanın en uzun köprüsü olma özelliği taşıyacaktı. Ne yazık ki, etkileyici bir sanatçı hırsıyla hazırlanan tasarım Sultan tarafından onaylanmamıştı. Bundan sonra, başka bir ünlü İtalyan sanatçı Michelangelo köprü tasarımı yapmak üzere Sultan tarafından İstanbul'a davet edilmiştir. Fakat ünlü sanatçı bu daveti geri çevirmiş ve böylece Haliç üzerinde tarihi bir köprü kurma fikri 19.yy'a kadar ertelenmiştir.
Kız Kulesi
Kız Kulesi, ilk olarak erken dönemde Atinalı General Alcibiades tarafından, İstanbul Boğazında bulunan Pers gemilerinin hareketlerini, giriş ve çıkışlarını kontrol altında tutmak amacıyla inşaa edilmiştir (MÖ 408). Kule; Bizans imparatoru Alexius Comnenus tarafından MS.1110 yılında kale özellikleri taşıyacak biçimde yeniden inşaa edilmiştir. Kız Kulesi, Osmanlı İmparatorluğu dönemin de birçok kez yenilenmiştir, ancak bunlar içinde en dikkat çeken yenilikler 1509 ve 1763 yıllarında ortaya çıkmıştır. 1998 yılındaki en son yapı çalışması kulenin bugünkü görünümüne sahip olmasını sağlamıştır.
Mardan Palace Anadolu Binası, ünlü tarihi Kuleli Yapısı özelliklerini görsel olarak tam anlamıyla yansıtmaktadır. Şu an İstanbul Üniversitesi tarafından kullanılan, Kuleli Askeri Lisesine ait tarihi bina 1845 yılında inşaa edilmiştir. Bina; yıllar boyunca hastahane, yetimhane, okul vb. gibi bir çok sivil ihtiyaca hizmet sunmak amacıyla kullanılmıştır. II. Dünya Savaşı sonrası, 1947 yılında askeri okul İstanbul'a geri dönüş yaparak kutsal ve tarihi evinde hizmet vermeye devam etmiştir.
Bu muhteşem projede yer alan dünyaca ünlü diğer şirketler;
KLAFS, SPA&Fitness Merkezi
Kalite, sadece bir anlayış değil; seçkin hizmet duyarlılığının kusursuz bir sunumla fark yaratabilmesidir. 1952 yılından itibaren hizmet veren KLAFS, Almanya'da doğramacılık ve marangozluk sanatına ilişkin faaliyetlerin devam ettiği, kurulmuş en büyük işletmedir. Sauna sektöründe lider olan şirket, yüksek kalitedeki ürünlerini gelişmiş teknik özelliklere sahip son teknolojik donanımlar ile üreterek ve sunarak bu başarıyı elde etmiştir. KLAFS kabinlerini deneyimleyen misafirler; sadece içten bir memnuniyet ve rahatlık değil, bu hislerin özellikleri korunmuş doğa ürünleri ile muhteşem uyumunu da yaşamış olacaktır. Bu ekolojik anlayış, yasal çevre kurallarına uyulduğunu göstermektedir.
Ayrıca, KLAFS sektörde sansasyon yaratan 'Kar Cenneti' ürünü ile 'yılın ürünü' ünvanını kazanmıştır.
OASE, Müzik ve Lazer Şovları. Şirket, uzun yıllar hizmet verdiği eğlence endüstrisinde, özellikle müzik, lazer ve su gösterilerinde, yüksek kalitesi ve başarılı performansıyla dünyanın en yenilikçi ve en yaratıcı üreticisi olarak yüksek bir itibara sahiptir. 50 yılı aşkın tecrübeyle tasarımlarında ana öğe ve ana tema olarak 'su' kullanan şirket, bu sayede uluslar arası alanda 'su gösterileri' için bir dönüm noktası yaratmış ve gösteri dünyasında birçok yeniliğe kapı açmıştır.
ART AQUA, SPA merkezinde bulunan olağanüstü su gösterilerinin yaratıcısı.
ICM, Uluslar arası Konsept Yönetimi, 'Mardan Palace' dünyasında 'Su' özelliklerinin danışmanı ve tarz danışmanı. Şirket; dünya genelinde 'Tematik' hizmet sunan birçok serbest girişimlerde, özellikle dekorasyonda ve görsel alanda ana teması 'su' olan işletmelerde, genellikle 'Akvaryum' tasarlama, projelendirme ve projenin uygulanması konusunda oldukça gelişmiş bir teknolojiye ve birikime sahiptir. Şirket, yaklaşık 20 ülkede etkiliyici eserleri ile dikkat çekmiştir.
ICM Şirketi; Mardan Palace Antalya'da sualtı restaurantı için 400.000 litrelik akvaryum tasarlamış ve projeyi hayata geçirmiştir ki, bu heyecan verici görsel şov dünyada eşi benzeri olmayan bir akvaryum projesidir.ICM Şirketi; Mardan Palace Antalya'da sualtı restaurantı için 400.000 litrelik akvaryum tasarlamış ve projeyi hayata geçirmiştir ki, bu heyecan verici görsel şov dünyada eşi benzeri olmayan bir akvaryum projesidir.
LIGHTING DESIGN INT. LTD, tüm ışıklandırma tasarımlarını üstlenmiştir.
1981 yılında kurulmuş olan ünlü Işık Tasarımcısı şirketin en büyük hedefi; pencerelere farklı doğal bir uyum içerisinde yansıyan günışığı gibi doğa ışıklarını, binanın geneline yaymaktır. Bu hırsları sayesinde şirket bugün, dünyanın en önemli Işık Tasarımcısı konumundadır ve birçok özel eğlence merkezlerinin ışık sisteminde imzası bulunmaktadır.
SPA&FITNESS HİZMETİ
Dünyaca ünlü KLAFS tarafından tasarlanan SPA&Fitness Merkezi 7.500 m² alan üzerinde kurulmuştur. Sektöründeki en son trendlerin özelliklerine sahip merkezde, Türkiye'de ilk defa kurulacak olan özel sauna ve buhar odaları mevcuttur. Misafirlerin ruh, beden ve vücut sağlığına yönelik terapilerin yapılacağı merkezde sunulan hizmetler aşağıda sıralanmıştır:
Buhar, Aromaterapi, Türk Buhar Banyosu, Tuz Buhar Banyosu
Farklı özellikte Saunalar ve Hamam
Çeşitli ve değişik özelliklere sahip özel duşlar
Thalasso Terapi ve Thalasso Havuzu
Hydrotherapy (Su Tedavisi)
Kapalı havuz ve çocuk havuzu
Kapalı havuz dinlenme alanı ve havuz bar
Birbirinden farklı özelliklerle hazırlanmış rahatlama üniteleri
Geniş kapsamlı, etkileyici masaj tipleri
Güzellik merkezi ve vücut bakımları
Bakım hazırlık alanı içinde olan masaj odaları ve çamur banyosu
Medikal tedavi ve bakım merkezi
Kar Cenneti, özellikle sauna bakımı alan misafirler için tasarlanmış özel oda
Özel aile hamamı
Vitamin Bar, Sağlık Bar
Kapalı havuz alanına doğrudan hakim görünüme sahip ve son teknoloji aletlerle donatılmış Sağlık Kulübü
Bünyesinde özel sağlık ve şampanya bar, sauna, dinlenme ve rahatlama alanı, buhar banyosu ve jakuzi bulunan VIP tedavi ve bakım suitleri
YİYECEK ve İÇECEK OLANAKLARI
Özenle seçilmiş ve birbirinden farklı uluslar arası niteliklere sahip Bar ve Restoranlar aşağıda belirtilen temalarda hizmet sunmaktadır;
Yiyecek Üniteleri
Ana Restaurant (Kahvaltı Salonu) ''Bosphorus''
612 oturma kapasitesi
Kapalı ve açık oturma alanı
Uluslararası Mutfak
Pazar Brunch
Beach Restaurant
80 oturma kapasitesi
Açık oturma alanı
Yaz aylarında hizmet vermektedir
Türk Restaurant ''Beşiktaş''
88 oturma kapasitesi
Kapalı ve açık oturma alanı
Klasik Türk ve Osmanlı Saray Mutfağı
Muhteşem Manzarası ile
Denizürünleri Restaurant ''Aquamarine''
264 oturma kapasitesi
Etkileyici ve şaşırtıcı özel temaya sahip 4 farklı akvaryum manzarası eşliğinde, deniz ürünlerinden oluşan Mardan Palace'a özel 'marka' Mutfak.
Dört ayrı akvaryumda toplam 5000 balık çeşidi bulunmaktadır ve bu özellik Mardan Palace Antalya markasını taşımaktadır. Herbir akvaryum Akdeniz, Pasifik Okyanusu, Kızıldeniz ve Karayip Denizi gibi farklı özellikteki denizleri temsil etmektedir.
Akdeniz Restaurant ''La Cucina''
284 oturma kapasitesi
Günboyu servis
Kapalı ve açık oturma alanı
Klasik İtalyan Mutfağı
Açık show mutfağı ve anında servis
Tai Restaurant ''Baan Thai''
48 oturma kapasitesi
Yöresel aşçılar tarafından hazırlanan Klasik Thai Mutfağı lezzetleri
Geleneksel dekorasyon
Russian Restaurant ''Arbat''
106 oturma kapasitesi
Şık, nezih ve zengin servis hizmeti ile Geleneksel Rus Mutfağı'na ait klasik lezzetler
Kapalı ve açık oturma alanı
Votka ve Havyar servisi
Japon Restaurant ''Oishii''
94 oturma kapasitesi
Geleneksel Japon Mutfağı
Kapalı ve açık oturma alanı
Tepanyaki masası
Geleneksel dekorasyon
Brasserie ''La Brasserie''
106 oturma kapasitesi
Kapalı ve açık oturma alanı
Fransız ve amerikan mutfağından seçilmiş hafif yiyecekler
Günboyu servis
Lobby Lounge
374 oturma kapasitesi
Kapalı ve açık oturma alanı
Günboyu servis
Kahvaltı ve geleneksel çay saati için hazırlanmış zengin menü
İçecek Üniteleri
Onyx Bar
Egzotik manzarası ve Mardan Palace Antalya'ya özel 'marka' tatlı ve pasta çeşitleriyle misafirlerin kendilerini şımarttığı keyifli bir mekân.
Jazz Bar
Klasik içeceklerin ağırlıklı olarak servis edildiği Jazz bar, misafirlerine canlı müzik eşliğinde unutulmaz deneyimler yaşatıyor.
Tent Bar
Sakin ve romantik atmosferi ile misafirlerimizi büyülüyor.
Scorpion Lounge
İskele üzerinde akrebin son ayağında bulunan mekânda ağırlıklı olarak hafif ve ferahlık veren içecekler servis edilir. Eşsiz Akdeniz dalgalarının eşliğinde Mardan Palace özel markalı kokteyller eşliğinde rüya gibi bir deneyim yaşanır.
Monkey Club
Özel olarak dekore edilmiş ve tasarlanmış kulüp eğlence sektöründe yeni bir çığır açmıştır. Misafirler DJ'in özel seçimleri eşliğinde dünyanın en ünlü içeceklerini tadacaklardır. Bununla beraber, özel Mardan Palace kokteyl yaratıcısı ile yeni markalar oluşturacaklardır.
Vitamin Bar
SPA alanında hizmet sunan barda, misafirler taze meyve sularını ve bu değişik aromalardan elde edilmiş olan yeni tadları keşfedeceklerdir. Özellikle, sıkı bir bakımdan sonra rahatlama ancak kaybedilen enerjiyi geri getirmekle mümkündür.
Shark's Cafe
Büyük havuzdan ayrı olarak tasarlanmış, dalma ve yüzme eğitimlerinin verildiği özel mekânda misafirleri günün yorgunluğundan uzaklaştıran hafif içeceklerin servis edildiği bardır. Özellikle, geleneksel çaylar ve soğuk kahve lezzetleri ile dikkat çekmektedir.
Günboyu Bar
Misafirlerin günboyunca ağırlıklı olarak toplandıkları mekânlarda servis sunan barlar, atıştırmalıklar ve hafif yiyecek içeceklerden oluşan menülere sahiptirler.
Pool ve Beach Bar - Büyük Havuz
Indoor Pool Bar - SPA
Bowling Bar - Oyun salonu
ŞARAP MAHZENİ
Mardan Palace binasının en karanlık köşesinde kurulmuş olan mahzen, dünyadaki yegane tadları misafirlere sunmak için hazırlanmıştır. Mahzen, dünyaca ünlü her marka lezzet ve yeryüzünde nadiren karşılaşılan ender lezzetlerden oluşan geniş bir koleksiyona sahiptir.
BANKET SEÇENEKLERİ
Mardan Palace Antalya'da sunulan son teknoloji ile donatılmış Banket alanı özellikleri şöyledir:
1200 kişi kapasiteli, sütunlarla daraltılmamış ve 3 bölüme ayrılabilen balo salonu
800 kişi kapasiteli, sütunlarla daraltılmamış ve 2 bölüme ayrılabilen balo salonu
17 adet, ileri teknoloji ürünlerle donatılmış, 25 ile 75 kişilik farklı seçeneklerde tasarlanmış toplantı salonları
18 kişi kapasiteli sinema salonu
KAPALI ÇARŞI ALANI
Bu alanda, birbirinden ünlü dünya markaları misafirlerin beğenisine sunulmaktadır.
AMFİ-TİYATRO
Teknoloji harikası mekân canlı performanslarına uygun olarak tasarlanmıştır.
ÇOCUK PROGRAMLARI
Genel olarak 4-12 yaş arasındaki çocuklar için yaş grubuna özel olarak ve konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanmış programlar aşağıda sıralanmaktadır:
10:00-12:30 ve 14:30 -18:00 saatleri arasında ve yemek molaları dahil olarak hizmet verilir
Yemek mola zamanlarında başka bir program uygulanmaz

Fiyat Listesi


DOLMABAHÇE
Başlangıç TarihiBitiş TarihiPansiyonOda Fiyatı
03.09.201014.10.2010OK647,00 TL
15.10.201031.10.2010OK589,00 TL
ANADOLU
Başlangıç TarihiBitiş TarihiPansiyonOda Fiyatı
03.09.201014.10.2010OK589,00 TL
15.10.201031.10.2010OK531,00 TL
AVRUPA
Başlangıç TarihiBitiş TarihiPansiyonOda Fiyatı
03.09.201014.10.2010OK589,00 TL
15.10.201031.10.2010OK531,00 TL
BAHÇE SUİTE/VİLLA
Başlangıç TarihiBitiş TarihiPansiyonOda Fiyatı
03.09.201014.10.2010OK4.193,00 TL
15.10.201031.10.2010OK3.569,00 TL
(Oda fiyatlarıdır !)
Yeşil Satır :Liste Harici Özel İndirim Uygulanacak Tarihler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder